HTML

CyberRepublik, egy új élet

Egy böngészőben játszható szociális- szimulátor kapcsolata a külvilággal.

Friss topikok

  • BNGY6000: második (2011.06.03. 15:08) A kezdet

Linkblog

cMagyarország külügyi tárgyalásainak eredményei

2011.06.05. 12:58 :: raszt@

Az eddig létrejött külügyi tárgyalások eredményeit foglalnám össze először röviden.

Velünk Szövetséges államok a tárgyalások jelenlegi állása alapján Macedónia, Törökország, Indonézia, Lengyelország és emellett Spanyolország is felénk húz. Népességüket nézve a TOP10 államok között vannak a spanyolokat leszámítva, ha aktív is marad a lakosságuk, akkor jó és erős szövetségeseket találhatunk bennük.
Jelenleg tárgyalás folyik még a francia kormánnyal, ennek eredményét majd később.
Meg-nem-támadási szerződés jöhet létre Magyarország és Románia között, még folynak a tárgyalások erről. Ez az ellenséges országokat megnézve szükséges lehet, igy legalább kelet felől nem kell támadásoktól tartanunk. Emellett sikerült Szlovéniával és az Egyesült Államokkal is megegyezni egy meg nem támadási szerződés aláírásáról.
Ellenséges országok Szerbia, akik inkább egy horvát-bosnyák-szlovén-román szövetségbe társultak be, az MNT-ről még nem döntöttek, attól függ, mit lépnek a horvátok, de ha nem sikerül megegyeznünk velük, akkor dél felől számíthatunk nagyobb offenzívára.

Ha szeretnél csatlakozni egy új világhoz, és részt szeretnél venni a csatatereken folytatott harcban akkor regisztrálj, hogy együtt virágoztassuk fel Magyarországot.

www.cyberrepublik.com/en/referrer/10094

 

Tisztelettel:

raszta

Szólj hozzá!

Címkék: külügy szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://cyberrepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr592958908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása