HTML

CyberRepublik, egy új élet

Egy böngészőben játszható szociális- szimulátor kapcsolata a külvilággal.

Friss topikok

  • BNGY6000: második (2011.06.03. 15:08) A kezdet

Linkblog

Defenzív háború

2011.10.11. 11:38 :: raszt@

 Egy nagy csatában sikerült a Dél-Dunántúli területekről kiszorítani a szerbeket, majd máris Budapestet vették célba csapataink, úgy hittük eljött a mi időnk, most mindenre képesek lehetünk.

De a szerbek nem hitték így. Keményen küzdöttek, végül rá kellett jönnünk, hogy nincs reális esélyünk megnyerni a csatát. 

Ezután pedig jött egy nagy pofon. Szerbia a Dunántúlon ismét támadást indított, román csapatok vonultak be az Alföldre és szlovén területeken is felkelés indult a magyar elnyomás ellen. Kemény csaták várhatóak, nem sok remény van. Egy ilyen kétfontos háborúhoz nem vagyunk elég felkészültek hadügyileg, katonáink kimerültek, és már eddig is emberfeletti teljesítményt nyújtottak, hogy a 10-15-szörös túlerőben lévő szerbek ellen sikerült hadügyi sikereket elérnünk.

Segíts nekünk, regisztrálj és vívd meg velünk ezt a háborút, hogy Magyarország ne tűnjön el ismét a térképről.

http://www.cyberrepublik.com/en/referrer/10094

 

Tisztelettel:

raszta, a Magyar Légierő tisztje

Szólj hozzá!

Címkék: háború toborzás

A bejegyzés trackback címe:

https://cyberrepublik.blog.hu/api/trackback/id/tr723293942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása